Specialist in MKB-ondernemingen

Specialist in MKB-ondernemingen

Wij bieden u inzicht en versterken uw ondernemingskracht.

Cijfers zijn cijfers. En een rapport is ook maar een document. Maar wat kunnen ze doen voor uw onderneming?
Natuurlijk is Financial Care Accountants (afgekort FCA) sterk in cijfers maar we zijn nog beter in het ontwikkelen en vertalen van uw groeistrategie en bedrijfsvisie. Wij bieden u inzicht. Daarmee kunt u de juiste keuze maken en uw aandacht effectief richten. Zodat uw onderneming de ontwikkeling krijgt die het verdient. Precies in de richting die u wenst.

Dat is pas 100% puur ondernemen.
Welkom bij Financial Care Accountants in Bussum. Wij kunnen u helpen met uw accountancy, belastingadvies, administratie, salaris service, consultancy en mediation.

Financial Care Accountants is specialist in MKB-ondernemingen tussen de 5 en 200 medewerkers. Elke startende ondernemer kunnen we ook goed helpen.

FCA werkt samen met Jeremiasse & Partners en al jaren met andere nationale en internationale contacten/partners.

Naast de o.a. vele Duitse, Zwitserse en Oostenrijkse contacten heeft Financial Care Accountants regelmatig opdrachten uitgevoerd in die landen de afgelopen jaren. Van verloningen van medewerkers werkzaam voor Nederlandse bedrijven als ook samenstellen van cijfers en advies voor diverse buitenlandse ondernemingen.

Mede door, naast vakkennis, talenkennis van het Frans, Duits en Engels zijn vele opdrachten tot tevredenheid uitgevoerd.


BEL MIJ TERUG

ONZE HUISKAMER         ONZE HUISKAMER

Lid van
Accountant lid van NBA
SRA
Financial
Kernwaarden
 • cares for your business
 • groeimotor
 • eerlijk & oprecht
 • vakkundig
 • daadkrachtig met gevoel voor mens en omgeving
 • toegankelijk & bereikbaar
 • communicatief
 • netwerk
Referenties

"Je humor, scherpe geest en fanatisme ten tijde van mijn scheiding en daarna heb ik altijd als zeer positief ervaren. Het heeft me net dat duwtje gegeven in die moeilijke tijd. Vandaag zag ik aan mijn cijfers dat ik bijna uit het dal ben geklommen. Nog even en ik kan terugkijken op een periode waarin ik veel heb geleerd.

Hartelijk dank voor alles."